Ultrasecretul de la Plai 2015 din Timisoara. Cumperi bilet la un mare festival fara sa stii cine canta: "Este cel mai bun line-up de pana acum"

Sursa: Adevarul
Marti, 01 Septembrie 2015, ora 14:20
200 citiri
Organizatorii renumitului festival Plai de la Timisoara au ales o strategie inedita editia cu numarul zece. Pentru Plai 2015 nu se va divulga numele niciuneia dintre trupele care vor urca pe scena mare! Este un secret bine pastrat pentru ca cei care isi vor cumpara bilete sa aiba parte de o uriasa surpriza! Acestia trebuie sa se astepte la nume importante ale scenei mondiale. Decizia pare una riscanta. Este posibil ca amatorii de muzica sa nu se inghesuie la un eveniment la care nu stiu cine va ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.