Umbra lui Mocioalca pe *George Enescu*! Razboi total intre grupuri de interese si tradatori, cu executii la foc automat!

Joi, 29 August 2019, ora 09:03
52 citiri
Apele s-au linistit in PSD Caras-Severin dupa rezultatul slab de la alegerile europarlamentare, dar au ramas foarte tulburi, iar astazi s-a pornit un adevarat tsunami!

Primarii de Bucosnita si Marga au fost dati afara din PSD! Li s-a imputat ca au tras pentru PRO Romania la alegerile europarlamentare! Consilierii judeteni Lenuta Ciurel si Gabriel Dinu si-au pierdut sprijinul politic si se pregatesc sa elibereze scaunele din sala de plen. In locul lor urmeaza sa fie propulsati oameni agreati de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.