Un bolid de 70.000 de euro, evaporat din Caras-Severin si depistat de politie in Maramures! Bun de plata, apelantul la 112!

Vineri, 12 Ianuarie 2018, ora 09:01
102 citiri
Printr-un apel dat in noaptea de 7/8 ianuarie 2018 la numarul de urgenta 112, era anuntat furtul unui autoturism de lux, dintr-un oras din Caras-Severin. Data imediat in urmarire, masina a fost gasita, in 9 ianuarie, de Serviciul Investigatii Criminale Maramures. Dar... surpriza!

Apelul la 112 se referea la un furt de masina de pe raza orasului Baile Herculane, asa-zisul pagubas fiind de loc, se pare, din Pecinisca. La nici doua zile distanta - surprinzator pentru cazurile de furturi de masini, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.