Un dascal din Timisoara protesteaza fata de noul Statut al Elevului: "Profesorul devine un ostatic al elevilor. Trebuie sa aiba grija cum da notele"

Sursa: Adevarul
Joi, 23 Iunie 2016, ora 18:00
47 citiri
Adrian Kali, profesor de istorie la Liceul de Informatica "Grigore Moisil", este nemultumit de articolul 10, litera E, din noul Statut al Elevului, care spune ca un profesor va putea fi schimbat la dorinta a doua treimi din elevii din clasa. Astfel, profesorii pot deveni victimele elevilor, sustine dascalul. "Daca nu iti convine de un profesor poti sa-l schimbi, atragand de partea ta niste colegi. Nu ma deranjeaza ca elevii sa aiba drepturi, asa e intr-o democratie. Ma deranjeaza modul cum sunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.