Un fost judecator condamnat pentru coruptie, consilier al directorului de la Aeroportul Timisoara: "E o capacitate intelectuala care nu merita irosita"

Sursa: Adevarul
Joi, 06 August 2015, ora 21:03
126 citiri
Reconfirmat recent pe functia de director al Aeroportului Internationl Traian Vuia din Timisoara, Dan Idolu, care este si consilier PSD in Consiliul Local Timisoara, are oameni noi in echipa. Unul dintre ei este seful tinerilor social-democrati din Timis, Cristian Dolecek. Fost consilier al prefectului, Dolecek a fost vehiculat in presa ca un posibil inlocuitor al PSD-istului Alfred Simonis in functia de director administrativ. Aceasta functie a fost ocupata, insa, de Andra Matei, membra a PNL. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.