Un neamt care preda in Romania si a refuzat sa ii incheie media unui VIP cu absente, amenintat in stil mafiot: "O sa-ti petreci vara in spital"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 17 Iunie 2015, ora 16:31
112 citiri
Printr-un parteneriat romano-german, mai multi profesori nemti vin sa predea in scolile din Romania, platiti de catre statul german. In baza acestui parteneriat, la Liceul Nikolaus Lenau din Timisoara au venit cinci profesori nemti. In urma cu aproximativ trei saptamani, unul dintre profesori, care, din cauza numarului mare de absente a lasat cu media neincheiata doi elevi de clasa a XII-a, a fost agresat intr-o parcare din apropierea liceului, pus la pamant si amenintat ca "daca nu il inchei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.