Un pastor din Timisoara cheama Biserica sa ia atitudine in cazul violului de la Vaslui: "Presedintele tace, Guvernul tace. Nu ne putem permite sa tacem"

Sursa: Adevarul
Luni, 20 Iulie 2015, ora 14:55
107 citiri
Pastorul timisorean Samuel Tutac, acelasi care a reactionat dupa decizia Curtii Supreme din SUA de legalizare a casatoriilor gay, chemandu-i pe crestini sa ii iubeasca pe homosexuali mai mult decat iubesc ei homosexualitatea, revine cu un nou mesaj de actualitate adresat Bisericii.
Intr-o postare pe site-ul comunitatii pe care o conduce, Samuel Tutac ii cheama pe crestini sa sustina campania "Adevarul", "Dreptate pentru fata violata din Vaslui", dar sa semneze si petitia "Cerem arestarea celor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.