Un profesor de la "Eftimie Murgu" trimite procurorii anticoruptie la Frunzaverde si Mihaila! Examene fraudate la dispozitia conducerii!

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 17:01
62 citiri
Tot mai multi profesori universitari sau angajati de la "Eftimie Murgu" au ales sa vorbeasca deschis cu organele de cercetare penala despre coruptia si sistemul ilicit de imbogatire din universitatea resiteana. Exista insa si destui care continua sa acopere lucruri evidente si despre care vorbea tot orasul inainte de descinderea DGA-ului.

Asistentul universitar doctorand Cristian Rudolf i-a dat si el in vileag, asa cum a facut si Ruxana Ghita, pe cei implicati in sistemul universitar corupt de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.