Un sfert din mamele care au nascut in Romania nu au ajuns niciodata la un control medical: "In epoca actuala este inadmisibil. Nu face cinste tarii noastre!"

Sursa: Adevarul
Joi, 05 Mai 2016, ora 14:22
33 citiri
Un sfert din mamele care au nascut in 2014 nu au ajuns niciodata la un control medical. Acesta este una din cifrele alarmante prezentate la dezbaterea organizata, astazi, la Prefrectura Timis. Responsabil de statistica a fost managerul Institutului National pentru Sanatatea Mamei si Copilului din Bucuresti, medicul Nicolae Suciu. "Trebuie sa invatam din cifre, din evidentele statistice. Trebuie sa ne aduca la realitate, sa stim in ce directie trebuie sa o luam. Aproape un sfert din femeile care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.