Un timisorean solicita dezbatere publica pe tema proiectului de transport pe Bega: "Vapoarele mari omoara sporturile nautice"

Sursa: Adevarul
Marti, 20 Ianuarie 2015, ora 00:01
158 citiri
Din analiza caietului de sarcini pe care Primaria Timisoara l-a elaborat pentru achizitia celor sapte vaporetto in proiectul "Reabilitarea infrastructurii publice urbane a malurilor canalului Bega" reiese faptul ca tipul serviciului de transport public ce urmeaza sa fie introdus si dimensiunile de gabarit ale vapoarelor ce vor fi achizitionate in acest scop, vor elimina complet sporturile nautice si agrementul de pe canalul Bega pe raza Timisoarei. La acesta concluzie a ajuns inginerul Nicolae ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.