USR Timisoara: "Comisia de etica pentru Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana, o "desfasurare de forte" de neinteles"

Miercuri, 14 Martie 2018, ora 13:06
122 citiri
Timisoara va fi Capitala Europeana a Culturii in anul 2021, dar acest proiect nu este doar al Timisoarei ci al intregii regiuni. Energia din jurul sau ar trebui sa treaca granitele si sa aiba impact nu doar in randul timisorenilor, ci pentru toti locuitorii Banatului istoric. Patru parteneri importanti si-au asumat impreuna aceasta candidatura: Asociatia Timisoara CCE, Primaria Timisoara, Consiliu Judetean Timis si Ministerul Culturii. Juriul ce a atribuit titlul orasului nostru apartine ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.