Valurile de migranti forteaza in continuare granita! Zeci de sirieni si irakieni, prinsi de politistii de frontiera din Oravita!

Marti, 16 Mai 2017, ora 17:05
54 citiri
Politistii de frontiera din Oravita, in alerta in ultimele 24 de ore! La frontiera cu Serbia, aproape 30 de cetateni din Siria si Irak au fost depistati cand incercau sa intre ilegal in Romania.

Politistii au declansat mai multe actiuni specifice pe linia combaterii migratiei ilegale in zona de competenta, astfel ca in apropierea localitatilor de frontiera Varadia si Vrani au fost depistate doua grupuri de 13, respectiv 14 cetateni straini, care nu isi justificau prezenta in zona, acestea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.