Varujan Vosganian la Timisoara: Solutia tehnocrata nu a fost o solutie la o criza, intotdeauna o formula tehnocrata a dus la o criza!

Joi, 11 Februarie 2016, ora 17:21
107 citiri
TIMISOARA. Senatorul Varujan Vosganian s-a aflat joi la Timisoara unde a vorbit despre viitorul partidului din care face parte, ALDE, dar si de protocolul la nivel national semnat intre partidul din care face parte si PSD. De asemenea, el a vorbit si despre obiectivele formatiunii din care face parte.
"Adversarii au sugerat ca ALDE se aseaza in siajul unui partid mai mare. E un protocol de colaborare politica in care ambele partide isi urmaresc ideologiile, iar protocolul maximizeaza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.