Verde la lucrari! Una dintre cele mai aglomerate strazi din Timisoara intra in santier, in prag de iarna, si se largeste la 4 benzi!

Vineri, 18 Septembrie 2015, ora 14:23
81 citiri
TIMISOARA. Pornesc lucrarile pentru largirea la 4 benzi pe Calea Martirilor, una dintre cele mai asteptate operatiuni de infrastructura in Timisoara. Primarul Nicolae Robu a anuntat castigatorul licitatiei si ca in cel mult 3 saptamani se deschide santierul.
"E incheiata licitatia pentru contractarea firmei care executa lucrarea de largire la 4 benzi a Caii Martirilor. Castigatoare este asocierea dintre Super Construct si Electroechipament, deci avem o asociere de firme, care a castigat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.