Veste excelenta! Siguranta la alte standarde in salile de operatie de la Spitalul Judetean Timisoara! Ce se intampla cu instrumentarul?

Joi, 11 August 2016, ora 21:20
47 citiri
TIMISOARA. Mai putini microbi in salile de operatie de la Spitalul Judetean Timisoara! S-a incheiat reabilitarea Statiei de Sterilizare, astfel ca instrumentarul si materialele care sunt folosite la interventiile chirurgicale sunt dezinfectate la alte standarde.
Spatiul in care functioneaza statia e complet nou, modern si dotat cu aparatura de ultima generatie in materie de sterilizare.
"Partea de ordin tehnic a durat cam doua luni si jumatate, iar licitatia pentru aparatura medicala a urmat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.