Vesti extraordinare despre Clinica de Mari Arsi de la Timisoara. Cand isi va deschide portile si ce alte mari proiecte incep la Spitalul Judetean?

Vineri, 10 Martie 2017, ora 05:23
31 citiri
TIMISOARA. Lucrarile la Clinica de Mari Arsi din Timisoara sunt aproape finalizate, iar pentru ca pacientii sa poata sa fie tratati aici, mai este nevoie doar de achizitionarea de aparatura medicala.
"Ieri (n.r. - joi) am fost la Ministerul Sanatatii, am predat din nou lista cu toata aparatura, trimitem toate caracteristicile tehnice, un fel de caiet de sarcini pe care l-am pregatit pentru licitatii, si miercurea viitoare mergem din nou la Ministerul Sanatatii, unde va incepe licitatia, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.