Vesti proaste pentru multi elevi din Timisoara. Cum isi vor gasi clasele, la inceput de an scolar? Cat s-a investit in scoli vara asta?

Sambata, 22 August 2015, ora 21:27
40 citiri
TIMISOARA. Lucrarile de reabilitare si intretinere a scolilor din Timisoara sunt in linie dreapta, iar elevii vor invata, de la inceputul anului scolar, in cladiri curate si renovate. Cu asta se lauda reprezentantii municipalitatii Timisoara, care spun ca, in multe scoli, lucrarile fie s-au incheiat deja, fie nu mai e mult de lucru.
"Lucrarile de reparatii si intretinere la gradinite, scoli si licee, realizate deja sau cu termen de realizare pana la inceputul anului scolar, cuprind un numar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.