Vicepremierul Paul Stanescu, luat la intrebari de Valeria Schelean. Pe tema angajamentelor guvernamentale privind cabinetele medicale din scoli si gradinite!

Vineri, 13 Iulie 2018, ora 21:01
43 citiri
Deputatul PNL Valeria Schelean continua sa monitorizeze discrepantele dintre masurile asumate de PSD-ALDE in programul de guvernare si masurile implementate de Guvernul PSD-ALDE. Ultima serie de intrebari formulate in Parlament de catre deputatul carasean il vizeaza pe vicepremierul Paul Stanescu, in calitatea sa de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

"Este vara si scolarii sunt in vacanta, de aceea este perioada cea mai buna pentru a rezolva problemele din cladirile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.