Vicepresedinte PNL, dezlantuit dupa alegeri: "S-a dat o directiva: *Atentie! USR-ul va trebui sa ne critice. Noi nu trebuie sa ripostam*"

Sursa: Adevarul
Joi, 15 Decembrie 2016, ora 16:29
77 citiri
Invitat in emisiunea "Vocile Banatului" de la Digi 24 Timisoara, moderata de Alina Strugariu, primarul Timisoarei Nicolae Robu, care este vicepresedinte PNL la nivel national, a facut mai multe declaratii-soc. Pe principiul, dupa razboi multi viteji se arata, presedintele PNL Timis Nicolae Robu sustine ca se astepta la rezultatele dezastruoase ale PNL la alegerile parlamentare pentru ca "din start am apucat-o pe un drum gresit". Robu, care este vicepresedinte PNL la nivel national a declarat la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.