Vicepresedintele TSD Timis, atac la adresa colegilor de partid: "Imi pare rau sa constat lipsa de demnitate si onoare a conducerii centrale a PSD"

Sursa: Adevarul
Joi, 18 Ianuarie 2018, ora 00:19
55 citiri
Alexandru Bociu, vicepresedintele TSD Timis, ii acuza pe colegii sai de obedienta in fata lui Liviu Dragnea care a propus-o la functia de premier pe Vasilica Dancila. Vicepresedintele TSD Timis, Alexandru Bociu, a lansat un atac impotriva colegilor de partid care sunt obedienti fata de presedintele Liviu Dragnea. Acesta a scris urmatorul mesaj pe pagina sa de Facebook:

"Urmaresc, nu cu mare surprindere, cum multi colegi din PSD se inghesuie sa laude noua nominalizare pentru functia de premier. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.