[VIDEO] Afacerile cu Brantner si Green Ecobauer put tot mai tare! Politia Locala pazeste gunoaie, barosanii din Consiliul Judetean numara milioane!

Sambata, 18 Iunie 2016, ora 21:02
97 citiri
Sanatatea publica in Caras-Severin, dar in special in Resita, e serios amenintata de grupurile de interese care s-au dezvoltat pe langa Primaria Resita si Consiliul Judetean Caras-Severin, grupuri conduse chiar de factorii de raspundere din cele doua institutii!

Administratia judeteana a primit zeci de milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru a rezolva civilizat, ieftin si ecologic, problema deseurilor la nivel de judet. Pe hartie, proiectul arata extraordinar, in realitate insa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.