VIDEO Alegerile pentru sefia PSD intr-un sat din Timis in care majoritatea populatiei este de etnie roma: "E ca un referendum pentru domnul Dragnea"

Sursa: Adevarul
Duminica, 11 Octombrie 2015, ora 17:09
130 citiri
Harta politica a Romaniei arata cu ocazia alegerilor locale sau parlamentare ca judetul Timis este unul de dreapta. Cu toate acestea, municipiul Lugoj este un fief al PSD, dovada fiind si candidatura lui Ilie Sirbu in ultimele doua mandate in acest colegiu. Pentru alegerile in care poporul PSD-ist este chemat sa isi aleaga presedintele de pe o "lista" cu un singur candidat, la Lugoj s-a amenajat o sectie de votare in sediul partidului, cladire in care isi avea biroul senatorial si Ilie Sarbu, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.