VIDEO Cum va arata noul cartier vibrant al Timisoarei de maine. "Locul unde lucreaza si locuieste cea mai cool comunitate din oras"

Sursa: Adevarul
Joi, 07 Iunie 2018, ora 15:46
131 citiri
Se construiesc apartamente moderne, birouri de noua generatie, un hotel, la care se adauga un intreg concept cu o componenta de servicii, functiuni culturale, sportive si de educatie. ISHO - cartierul viitorului de la Timisoara, este ridicat de Mulberry Development, pe un teren de cinci hectare, pe care s-a aflat candva fabrica ILSA.
Proiectul imobiliar va aduce 1.200 de apartamente, dispuse in mai multe cladiri, cu o inaltime de cinci-sase etaje inspre canalul Bega, ajungand la imobile inalte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.