VIDEO - De-ar sti cucul sa vorbeasca....oare cat ar socoti? 74 de mii de lei pentru o mie de portii de fasole cu ciolan si vin fiert, dar si un dineu in cinstea revolutionarilor. Totul la solicitarea primarului Boldea, fara nicio baza legala!

Miercuri, 29 Noiembrie 2017, ora 21:14
83 citiri
Primarul Francisc Boldea a solicitat consilierilor locali in sedinta de marti, sa aprobe alocare sumei de 74.000 de lei pentru cadourile pentru colindatori, dar si pentru o mie de portii de fasole cu ciolan si vin fiert, dar si un dineu in cinstea revolutionarilor, la care se preconizeaza ca vor participa 400 de persoane.

Pentru ca tacamul sa fie complet, primarul a solicitat bani si pentru plata unei formatii si a unui DJ. Toate aceste aspecte conduc la ideea ca Francisc Boldea nu mai stie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.