VIDEO - Domnule Primar, cand spuneti "NOI" va referiti la noi toti sau la voi restul? Ca sa inteleaga si lugojenii cine a falimentat societatile Meridian 22 si Salprest SA si cine le-a pecetluit soarta!

Marti, 31 Octombrie 2017, ora 12:54
136 citiri
Consilierii locali s-au intalnit, marti, 31 octombrie, in sedinta extraordinara a Consiliului Local Municipal Lugoj, pentru a aproba proiectul de hotarare initiat de primarul Francisc Boldea, privind modalitatea de gestiune a unor servicii comunitare de utilitati publice din Municipiul Lugoj.

Concret, este vorba despre reorganizarea societatilor Salprest si Meridian 22, aflate in pragul falimentului, dupa ce au fost gestionate ani de zile in interes personal de reprezentantii tuturor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.