VIDEO - Francisc Boldea: "CE FAIN PRONUNT PNL! Comisiile de cenzori ale SALPREST si MERIDIAN 22 alese ilegal de majoritatea PSD-ALDE si PMP la buchet cu liderul de grup exclus din PNL - Ioan Ambus!

Miercuri, 13 Septembrie 2017, ora 17:35
97 citiri
Ultima sedinta ordinara a Consiliului local, a inregistrat doua premiere la Lugoj si, deopotriva, o noua ilegalitate comisa de majoritatea formata din consilierii PSD-ALDE si PMP.

Intre proiectele initiate de primarul Francisc Bolde, aflate pe ordinea de zi, s-au numarat si cele cu privire la numirea membrilor Comisiei de cenzori la S.C. "SALPREST " S.A. si S.C. "MERIDIAN 22" S.A. Lugoj. Propunerile pentru ocuparea acestor functii au apartinut, conform algoritmului stabilit in urma alegerilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.