VIDEO - Francisc Boldea dorit de PSD pentru inca un mandat in fruntea Primariei Lugoj. Vezi lista candidatilor desemnati pentru Consiliul Local si Consiliul Judetean!

Luni, 11 Aprilie 2016, ora 22:54
139 citiri
Presedintele PSD Lugoj Francisc Boldea, actualul edil al municipiului, va candida la cei 68 de ani inca o data pentru functia de primar, desi anuntase in decursul timpului de mai multe ori ca, isi doreste acest lucru doar pentru doua mandate.

Candidatura acestuia a fost votata in unanimitate de catre Biroul Permanent al PSD Lugoj, in cadrul unei sedinte care a avut loc luni, la Casa de Cultura a Sindicatelor. In fata presei, Francisc Boldea a aratat ca, PSD a ales sa munceasca in continuare ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.