VIDEO - Imaginile care au socat internetul! Cei doi tineri care au ucis cu bestialitate un caine, langa Lugoj, au ajuns pe mana politistilor!

Sambata, 14 Aprilie 2018, ora 16:25
134 citiri
Politistii Sectiei 6 de Politie Rurala Gavojdia s-au sesizat dupa aparitia pe retetele de socializare a imaginilor cu cei doi tineri din satul Jdioara, care au omorat un caine din rasa ciobanesc belgian pe malul raului Timis.

Cei doi tineri de 17, respectiv 24 de ani au fost identificati si dusi la audieri, urmand sa raspunda in fata legii pentru fapta comisa. Proprietarul animalului a ramas socat cand a vizionat o filmare postata pe Facebook, chiar de catre autori si a constatat ca in imagini ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.