VIDEO Lectia de patriotism oferita de stranepotul din Canada al unui mare compozitor roman: "Daca primiti aceasta donatie imi faceti o bucurie"

Sursa: Adevarul
Vineri, 30 Martie 2018, ora 15:26
50 citiri
Urmasii unui mare om de cultura, supranumit "maestru al muzicii corale romanesti" au facut un gest prin care au aratat ca tin la Romania, donand orasului in care a activat compozitorul casa in care muzicianul a locuit. Nascut in 1863, in judetul Arad, Ion Vidu a ajuns un important compozitor si dirijor roman, fiind supranumit "maestru al muzicii corale romanesti". Ion Vidu a activat in cea mai mare parte a carierei sale in Lugoj, fiind spre sfarsitul carierei sale inspector general de muzica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.