VIDEO Liderul unui clan de romi, amendat la o paranghelie din Timisoara: "Tiganii cersesc si se umilesc si cand vin acasa nu au voie sa se faleasca si ei!?"

Sursa: Adevarul
Vineri, 07 August 2015, ora 12:52
104 citiri
Declaratia de razboi facuta de autoritatile din Timisoara romilor care organizeaza petreceri cu incalcarea legii a fost pusa in practica la inceputul acestei saptamani. Cu ocazia unei petreceri organizate in centrul Timisoarei, mai multe masini foarte scumpe au fost parcate pe spatiul verde, pe trotuar sau in alte locuri in care stationarea este interzisa. Actiunea ferma a Politiei Locale nu le-a picat bine petrecaretilor, iar unul din cei mai vocali a fost Titus Ion, liderul unui clan de romi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.