VIDEO O femeie a nascut intr-o statie de tramvai din Timisoara. "Este vorba de un caz social. A mai nascut un copil in afara spitalului"

Sursa: Adevarul
Luni, 29 Iunie 2015, ora 14:25
100 citiri
O femeie in varsta de 28 de ani a nascut in statia de tramvai din zona Modern a Timisoarei. Este vorba de o persoana fara adapost, venita din Oltenia, care a mai are cinci copii. Conform medicilor, patru dintre ei s-au nascut tot in afara spitalului. "Copilul are 3.890 de grame. El s-a nascut efectiv in statia de tramvai din zona Modern. In cazul mamei, este vorba de un caz social. Este din Oltenia, nu stiu exact de unde, dar nu lucreaza, nu are unde sa locuiasca si sta pe strazi. Este al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.