VIDEO Parintii educatoarei care si-a ucis fiica nu pot intelege ce s-a intamplat: "Am fost rupti de realitate, suntem debusolati"

Sursa: Adevarul
Vineri, 16 Martie 2018, ora 13:26
71 citiri
Gestul educatoarei care si-a omorat fiica de patru ani apoi a incercat sa se sinucida a socat comunitatea din satul timisean Murani, comuna Pischia, acolo unde femeia s-a nascut si a lucrat in ultimii 15 ani. Tatal femeii spune ca nici el, nici sotia lui nu au stiut ce este in sufletul fiicei lor. Nascuta si crescuta in satul Murani si casatorita in Timisoara, Oana Net a continuat sa faca naveta in satul sau natal, unde era titulara postului de educatoare la gradinita la care merg 12 copii din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.