VIDEO Petrecere de fite in Sala Baroc a Muzeului de Arta Timisoara. Sarbatoritul despre invitati: "Frumosi, rafinati, plini de viata si bun gust"!

Sursa: Adevarul
Vineri, 26 August 2016, ora 20:57
144 citiri
Un om de afaceri din Timisoara a organizat, cu ocazia zilei sale de nastere, o petrecere fastuoasa, in sala Baroc a Muzeului de Arta din Timisoara. La petrecerea, care a fost inspirata din filmul Great Gatsby, au participat aproximativ 100 de invitati. Evenimentul a starnit controverse aprinse in oras. Sarbatoritul sustine ca este prins la mijloc intr-un conflict dintre fosta si actuala conducere a muzeului. Marcel Matinas, un om de afaceri din Timisoara, cu afaceri in domeniul medical si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.