VIDEO Primarul Timisoarei, jigniri grosolane la adresa unor jurnalisti:"Paraziti sociali. Eu sunt cel mai tare organism de presa din Timisoara"

Sursa: Adevarul
Vineri, 02 Martie 2018, ora 23:37
45 citiri
Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, facuta in timp ce se intorcea de la Viena, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a lansat un atac dur la adresa unor jurnalisti locali pe care i-a numit, fara a-i nominaliza, "paraziti sociali care traiesc din taxa de asmutire". Conflictul Robu - jurnalisti a continuat in cadrul unei conferinte de presa sustinute la partid. Timisoara s-a confruntat la sfarsitul saptamanii trecute cu probleme in furnizarea la parametri normali a caldurii in sistem ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.