VIDEO Reportaj din Serbia. In genunchi in fata gardului Ungariei, migrantii au scandat: "Deschideti, deschideti! Germania, Germania!"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 19:30
54 citiri
In ciuda miilor de refugiati ajunsi aici si a protestelor acestora incepute de marti, pe aceasta portiune, prin care, pana acum, traversau zilnic mii de imigranti, nu mai poate trece nimeni ilegal. Ungurii au facut zid militarizat in zona, fiind instaurata situatie de urgenta Situatia de la frontiera dintre Serbia si Ungaria, la punctul de trecere de la Horgos-Roszke, continua sa fie una foarte fierbinte. Incepand de marti, Ungaria a inchis frontiera aflata pe autostrada care leaga cele doua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.