VIDEO! Rupere de nori peste Timisoara. Ploaia de cateva minute a inundat din nou curtile. UPDATE: Pasajele rutiere au fost inundate si blocate de Politie!

Duminica, 26 Iunie 2016, ora 21:21
239 citiri
TIMISOARA. A fost din nou furtuna la Timisoara. Vantul puternic a adus nori negri deasupra orasului si, in doar cateva minute, strazile s-au umplut de apa. In unele zone, energia electrica a fost intrerupta din cauza furtunii, iar oamenii stau fara curent de mai bine de zeci de minute.
Ploaia a cazut cu putere si in localitatile de langa Timisoara, iar in Ghiroda si Giarmata, gospodariile au fost inundate si a fost nevoie de interventia pompierilor pentru a scoate apa din curtile oamenilor. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.