VIDEO Scandal cu huiduieli intr-una din cele mai renumite scoli din Timisoara. Directorul: "Noi nu lucram pentru copiii unor avocati sau persoane cu functii"

Sursa: Adevarul
Luni, 12 Septembrie 2016, ora 10:41
90 citiri
Parintii elevilor din clasa pregatitoare si de la clasa a IV-a de la Scoala Generala nr. 16 sunt nemultumiti ca aceste clase vor fi mutate intr-o alta unitate de invatamant. Noul an scolar a inceput cu proteste la o scoala din Timisoara. Este vorba de Scoala Generala nr.16, acolo unde mai multi parinti si-au aratat nemultumirea fata de decizia directiunii de a muta elevii intr-o alta scoala. Este vorba de clasele pregatitoare si cele de clasa a IV. Acestea au fost mutate la Liceul "Energetic". ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.