VIDEO Scandal urias intr-un liceu din Timis. Profesoara inregistrata cum ii spune unui elev: "In fata mea nu iti arati talente. Iti mut falca si dintii din gura"

Sursa: Adevarul
Joi, 26 Noiembrie 2015, ora 12:35
156 citiri
Scandal fara precedent la Liceul Teoretic din Periam, unde profesoara de limba germana a fost inregistrata de un adolescent in timpul unei crize de nervi. Inregistrarea audio facuta publica de Pro TV arata un conflict intre un baiat si profesoara de germana care ii spune la un moment dat adolescentului: "In fata mea tu nu iti arati talente. Iti mut falcile si dintii din gura".
Potrivit sursei amintite, elevii s-au dus cu inregistrarea la conducerea scolii. "A scos un elev la raspuns si baiatul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.