VIDEO Spovedania unor medici decorati de Patriarhul Daniel pentru ca au refuzat sa mai faca avorturi: "Ma simteam ca un killer platit sa ucida"

Sursa: Adevarul
Vineri, 02 Ianuarie 2015, ora 13:47
209 citiri
Prezent saptamana trecuta la Timisoara pentru intronizarea noului Mitropolit al Banatului, dar si pentru a-si ridica titlul de cetatean de onoare al judetului Timis, Preafericitul Daniel a decorat cu Medalia "Sfintii Martiri Brancoveni" 18 medici din Timisoara care refuza sa mai faca avorturi la cerere. Cei 18 medici sunt: Cristina Valea (medic primar de familie care a covnis peste 700 de femei sa renunte la avort), conf. dr. Dan Pascut (seful Clinicii de Obstetrica Ginecologie II, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.