VIDEO Stefan Popa Popa's, ambasador cultural al Timisoarei, intr-o emisiune TV: "Orasul a fost invadat de olteni. Au venit ciurucurile"

Sursa: Adevarul
Vineri, 19 Iulie 2019, ora 10:41
204 citiri
Unul dintre cei mai importanti oameni de cultura din Romania, caricaturistul Stefan Popa Popa's, numit recent ambasador cultural al Timisoarei, a lansat intr-o emisiune televizata un atac dur la adresa oltenilor stabiliti in orasul de pe Bega. Invitat in emisiunea "Convergente", de la postul local de televiziune Tele Europa Nova Timisoara, caricaturistul Stefan Popa Popa's, care i-a portretizat pe cei mai importanti lideri politici ai lumii si a primit recent titlul de ambasador cultural al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.