VIDEO - Toti si-au scos telefoanele si au inceput sa filmeze. Cum a ajuns o fantana neingrijita din centrul orasului, o atractie pentru turisti!

Marti, 23 Iunie 2015, ora 19:58
47 citiri
Fantanile publice din centrul orasului nu au constituit niciodata o atractie pentru lugojeni si nici pentru putinii turisti care trec prin Lugoj.

Acestea sunt adevarate oaze de tantari si sunt neingrijite, desi primaria cheltuie in fiecare an sume importante pentru intretinerea lor. Chiar daca parintii si bunicii care ies la plimbare cu nepoteii s-au saturat de mizeria care persista in aceste fantani, exista si personaje care reusesc sa atraga atentia, asupra acestor obiective ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.