Voleiul, reprezentatie de gala la final de an: CSM Lugoj - CSM Bucuresti 2 : 3 (25:21, 23:25, 25:20, 23:25, 10:15) (106:106)

Marti, 20 Decembrie 2016, ora 17:06
140 citiri
Asa s-a incheiat in week-end cel mai remarcabil sezon de toamna - iarna pe care voleiul din Lugoj l-a parcurs in elita Romaniei in sapte ani consecutivi pe prima scena a tarii. Alaturi de cluburi puternice, la un nivel valoric net superior ultimelor zece editii, cel putin ca medie. In principiu, inca de la startul campionatului, se vorbea despre grupul de top european condus de Blaj si continuat de CSM Targoviste, CSM Bucuresti, Bacau, Dinamo si Tg. Mures, in fapt ierarhia sezonului trecut. Dar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.