Zone mari din Timisoara intra in curatenie generala. Unde se matura si se spala strazile saptamana viitoare. Programul pe zile

Joi, 22 August 2019, ora 17:21
94 citiri
TIMISOARA. Continua curatenia stradala la Timisoara, iar saptamana viitoare, noi zone mari vor fi luate la pas de muncitorii de la firma de salubrizare.
Pentru a se putea face curatenie asa cum trebuie, inclusiv la marginea carosabilului, masinile nu vor mai avea voie sa parcheze pe anumite strazi, dupa un program stabilit de Comisia de Circulatie.
In cartierele vizate vor fi lipite afise de informare cu programul de curatenie, iar soferii care nu vor respecta restrictiile impuse se vor alege ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.