1 sat, 1.000 de tractoare, 100.000 de tone de varza si cartofi, care nu se vand si, pana la urma trebuie distruse. Ce-i de facut?

Miercuri, 23 Mai 2018, ora 16:08
49 citiri
Documentarul Varza, cartofi si alti demoni il invita pe privitor in Lunguletu, un sat din apropierea Bucurestiului, unde 1.000 de agricultori asteapta an de an sa isi vanda cele peste 100.000 de tone de varza in piata locala. La finalul zilei, au de ales intre a vinde pe nimic sau a-si ingropa recolta. Povestea lor este similara cu cea a agricultorilor din toata tara. Povestea o vom afla din documentarul semnat de regizorul Serban Georgescu, in urma experientei personale de "viata la tara". ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.