Cat de tare au luat-o in jos preturile? Un apartament cu 2 camere, mai ieftin decat o garsoniera in perioada de boom imobiliar la Timisoara! Vezi situatia pe orase!

Luni, 16 Februarie 2015, ora 11:26
117 citiri
Tweet Situatie fara precedent in imobiliare! Apartamentele cu 2 camere din marile orase au ajuns sa coste mai putin decat erau garsonierele in 2008, adica in perioada boom-ului imobiliar.

O analiza a Imobiliare.ro arata ca, de exemplu, un bucurestean plateste cu aproape 30.000 de euro mai putin pentru un apartament cu doua camere decat ar fi platit in 2008 pentru o garsoniera.
Studiul, care analizeaza impactul ieftinirilor pe parcursul perioadei de recesiune, arata ca diferentele de pret ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.