CCIA Timis intensifica relatiile economice dintre Romania si Republica Moldova. Ce intalnire importanta va avea loc la Timisoara?

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 14:22
36 citiri
TIMISOARA. Romania a devenit din 2014 primul partener comercial al Republicii Moldova, atat la export cat si la import. in primele sase luni ale anului in curs, schimburile comerciale bilaterale au fost in valoare de 516,0 mil. USD, cu un sold pozitiv de 87,9 mil. USD. De asemenea, Romania ocupa locul 6 in clasamentul tarilor investitoare in Republica Moldova.
In acest context, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si Ambasada Republicii Moldova in Romania, organizeaza miercuri, 14 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.