CCIAT organizeaza o noua misiune economica pentru firmele din Timis. La ce eveniment important pot participa oamenii de afaceri?

Luni, 26 Decembrie 2016, ora 17:22
53 citiri
TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, cu sprijinul Ambasadei Greciei la Bucuresti - Biroul Economic si Comercial, invita firmele timisene sa participe, in calitate de vizitator, la Targul International "HORECA", organizat in perioada 10 - 13 februarie 2017, in Atena, Grecia.
Targul international HO.RE.CA, aflat la cea de-a 12 a editie, cel mai important eveniment de acest gen dedicat industriei hoteliere si a serviciilor alimentare, se va desfasura la Metropolitan Expo ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.