Cel mai spectaculos business hub din Timisoara - singurul imobil office cu galerie de arta urbana pe casa scarilor. Surpriza Vox Technology Park

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 14:21
69 citiri
TIMISOARA. Proiectul imobiliar inovativ de 30 de milioane de euro, ce-si va deschide in scurta vreme portile la Timisoara, va fi nu doar un reper de top al tehnologiei office.
Vox Technology Park, de pe Calea Torontalului, sparge toate barierele si vine cu inca o surpriza pentru cei care ii vor trece pragul.

Cea mai moderna cladire de birouri din intreg vestul tarii va fi un adevarat "oras in miscare", in care dezvoltatorul, omul de afaceri Virgil Tornoreanu, a vrut sa ingemaneze in mod ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.