Conducerea Aeroportului International Timisoara i-a convocat pe parlamentarii de Timis. E nevoie de bani pentru investitii!

Vineri, 25 Martie 2011, ora 01:12
218 citiri
TIMISOARA. Un milion de euro. Aceasta este suma alocata de la bugetul de stat pentru investitii la Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara. Banii sunt, insa insuficienti pentru planul de investitii din acest an. Cornel Samartinean, directorul Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara, le-a prezentat parlamentarilor de Timis pe care i-a convocat la o intalnire vineri dimineata, lista cu investitii din acest an. Este vorba de modernizarea pistei de aterizare, extinderea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.