Creste Autostrada Liliecilor. Cum merg lucrarile pe Lotul 4 Lugoj - Deva si cand vom intra cu masina pe soseaua de mare viteza

Vineri, 09 Februarie 2018, ora 11:21
161 citiri
TIMISOARA. Promisiunile noului Guvern in materie de autostrazi, adica inaugurarea a 350 km in urmatorii doi ani, plaseaza unele segmente din Lugoj-Deva gata de inaugurare anul acesta, respectiv in 2019.
Lotul 4 ar trebui, potrivit ultimelor fagaduinte, sa fie deschis circulatiei anul viitor. Este vorba de 22,1 km, intre Soimus si Ilia, pe teritoriul judetului Hunedoara.

Mai cunoscuta drept Autostrada Liliecilor, din pricina faptului ca lucrarile au fost intarziate cu ani din pricina unor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.